05.10.2022

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Η αποκαθήλωση του ΑΠΟΕΛ ήταν τραγική και η παρακμιακή κατάσταση που περιήλθε η εταιρεία έχει την υπογραφή του Πρόδρομου Πετρίδη και της διοίκησης του.

  • Χρονολογούνται από το Δεκέμβριο του 2013 όταν η νυν διοίκηση παρέλαβε τη σκυτάλη από τον Φοίβο Ερωτοκρίτου.

  • Είναι γεγονός ότι οι λάθος χειρισμοί δεν είναι σημερινό φαινόμενο αλλά κάτι που μαστίζει εδώ και χρόνια τον ΑΠΟΕΛ αλλά η επίτευξη των στόχων στο τέλος της χρονιάς πάντα κουκούλωνε τα όποια προβλήματα.

  • Εφαρμόστηκε; Πόσο εκτοξεύτηκε το χρέος; Θα τηρήσει τη δέσμευση του ο πρόεδρος στο οικονομικό; Σοβαρά ερωτήματα που χρίζουν απαντήσεων.

03/01/21 22:59

Αποκαθήλωση και παρακμή με την υπογραφή Πετρίδη

Η αποκαθήλωση του ΑΠΟΕΛ ήταν τραγική και η παρακμιακή κατάσταση που περιήλθε η εταιρεία έχει την υπογραφή του Πρόδρομου Πετρίδη και της διοίκησης του. Τα διαδοχικά λάθη σε όλους τους τομείς, δημιούργησαν μια κατάσταση μη αναστρέψιμη και έσυραν το Σύλλογο στη χειρότερη...

Μόνο ΑΠΟΕΛ ·

Αποκαθήλωση και παρακμή με την υπογραφή Πετρίδη

Μόνο ΑΠΟΕΛ

Έφυγε ο Πετρίδης . . . μετά ;

Εδώ και καιρό και όχι άδικα οι φίλοι τις ομάδας μας είναι δυσαρεστημένοι εάν όχι αγανακτισμένοι με το κατάντημα που παρουσιάζει ο ΑΠΟΕΛ και θεωρούν σαν κύριο υπεύθυνο για το σημερινό έκτρωμα τον πρόεδρο Πρόδρομο Πετρίδη και ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας....

Μόνο ΑΠΟΕΛ ·

Έφυγε ο Πετρίδης . . . μετά ;

Μόνο ΑΠΟΕΛ

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook