13.05.2021

  • Η Αειφόρος Ανάπτυξη δεν αποτελεί απλά μία νέα συνθήκη, αλλά μία νοοτροπία και υιοθέτηση συμπεριφορών, οι οποίες μπορούν να συμβάλουν στη διαμόρφωση κοινωνιών, που θα παρέχουν στους πολίτες οικονομική, οικολογική, προσωπική και πολιτιστική αειφορία.

  • Η Αραβέλλα Ζαχαρίου είναι υπεύθυνη της Μονάδας Εκπαίδευση για το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου και επισκέπτρια καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Frederick.

  • Κατέχει σημαντική διδακτική εμπειρία σε θέματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (ΠΕ) και έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

  • Την ευθύνη οργάνωσης για την περίοδο Οκτώβριος 2018 – Απρίλιος 2019 έχουν αναλάβει τοΕργαστήριο Χημικής Μηχανικής & Μηχανικής Αειφορίαςμε επικεφαλής τον ΛέκτοραΑντώνη Ζορπάκαι τοΕργαστήριο Διαχείρισης Χερσαίων Οικοσυστημάτωνμε επικεφαλής τον ΚαθηγητήΙωάννη Βογιατζάκη.

13/02/19 10:04

Ανοικτό Πανεπιστημιο: Διάλεξη Αραβέλλας Ζαχαρίου: «Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη στην Κύπρο»

Η Αειφόρος Ανάπτυξη δεν αποτελεί απλά μία νέα συνθήκη, αλλά μία νοοτροπία και υιοθέτηση συμπεριφορών, οι οποίες μπορούν να συμβάλουν στη διαμόρφωση κοινωνιών, που θα παρέχουν στους πολίτες οικονομική, οικολογική, προσωπική και πολιτιστική αειφορία. Τις πολιτικές για την...

ΠαιδείαNews ·

Ανοικτό Πανεπιστημιο: Διάλεξη Αραβέλλας Ζαχαρίου: «Εκπαίδευση για την Αειφόρο Ανάπτυξη στην Κύπρο»

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook