12.05.2021

  • Πρόσβαση στην Πύλη Εμβολιασμού για τη διευθέτηση ραντεβού για εμβολιασμό για την COVID-19 θα έχουν από αύριο, 12 Φεβρουαρίου, στις 9 το πρωί, τα άτομα ηλικίας άνω των 76 ετών.

  • Ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας αναφέρει ότι για σκοπούς καλύτερου προγραμματισμού, η Πύλη Εμβολιασμού θα κλείσει σήμερα στις 7 το βράδυ και θα επαναλειτουργήσει αύριο στις 9 το πρωί.

  • Συστήνεται στους πολίτες που εμπίπτουν στην ηλικιακή υπό-ομάδα που έχει προτεραιότητα για εμβολιασμό, να διευθετούν ραντεβού στην πρώτη χρονικά διαθέσιμη ημέρα και ώρα, ώστε να υπάρχει συνεχής ροή στα Κέντρα Εμβολιασμού.

  • Υπενθυμίζεται πως ανάλογα με τον ρυθμό εξάντλησης των ραντεβού για τα άτομα άνω των 76 ετών, οι πολίτες θα ενημερώνονται μέσω ανακοίνωσης για τη διάθεση των ραντεβού σε επόμενες ηλικιακές υπό-ομάδες.

11/02/21 16:37

Ανοίγει την Παρασκευή η Πύλη Εμβολιασμού για τους άνω των 76 ετών

Πρόσβαση στην Πύλη Εμβολιασμού για τη διευθέτηση ραντεβού για εμβολιασμό για την COVID-19 θα έχουν από αύριο, 12 Φεβρουαρίου, στις 9 το πρωί, τα άτομα ηλικίας άνω των 76 ετών. Σύμφωνα με το Εθνικό Πλάνο Εμβολιασμού για την COVID-19, προτεραιότητα για εμβολιασμό έχει αυτή...

rikNews ·

Ανοίγει την Παρασκευή η Πύλη Εμβολιασμού για τους άνω των 76 ετών

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook