08.12.2021

  • Η Χρηματοοικονομικός Επίτροπος Παύλος Ιωάννου, με σημείωμά του ενημερώνει ότι το Γραφείο του, σε στενή συνεργασία με τους ιθύνοντες της ΚΕΔΙΠΕΣ Λτδ, διευθέτησε χθες το απόγευμα αναστολή προγραμματισθέντος, για τις 29 Ιανουαρίου 2021, ηλεκτρονικού πλειστηριασμού.

  • Κατ’ επέκταση, τα εν λόγω δεδομένα δικαιολογούσαν και την καθ’ υπέρβαση των αρμοδιοτήτων του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου παρέμβασή μου, για την αναστολή της εκποίησης, προστίθεται.

  • Θεώρησα, λοιπόν, κάτω από τις περιστάσεις, ότι λόγοι δημοσίου συμφέροντος, μαζί με τα πιο πάνω αυτονόητα, καθιστούσαν αδήριτη την ανάγκη για αναστολή της εκποίησης.

  • Δυστυχώς, προστίθεται, αυτό θα επισυμβεί νομοτελειακά, εάν το μη εξυπηρετούμενο δάνειό τους βρίσκεται στην κατάσταση αυτή για μεγάλη χρονική περίοδο και οι ίδιοι επέδειξαν αδικαιολόγητη αμέλεια για την αναδιάρθρωσή του ή άλλως πως διευθέτησή του.

29/01/21 14:01

Αναστολή πλειστηριασμού κύριας κατοικίας με παρέμβαση του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου

Η Χρηματοοικονομικός Επίτροπος Παύλος Ιωάννου, με σημείωμά του ενημερώνει ότι το Γραφείο του, σε στενή συνεργασία με τους ιθύνοντες της ΚΕΔΙΠΕΣ Λτδ,  διευθέτησε χθες το απόγευμα αναστολή προγραμματισθέντος, για τις 29 Ιανουαρίου 2021, ηλεκτρονικού πλειστηριασμού. Προστίθεται...

rikNews ·

Αναστολή πλειστηριασμού κύριας κατοικίας με παρέμβαση του Χρηματοοικονομικού Επιτρόπου

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook