26.09.2021

  • Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στα 280 περίπου άτομα που φιλοξενούνται στο Κέντρο, εντοπίστηκαν 16 θετικά κρούσματα τα οποία ύστερα από εισήγηση των εμπειρογνωμόνων και της Υπηρεσίας Ασύλου κρίθηκε ότι έπρεπε να μεταφερθούν στην Τερσεφάνου.

  • Στην περιοχή βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή ασθενοφόρο και μέλη της Διαπραγματευτικής Ομάδας της Αστυνομίας τα οποία προσπαθούσαν να πείσουν όσους βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, να αποδεχθούν τη μεταφορά τους στην Τερσεφάνου.

  • Ορισμένοι από τους μετανάστες που αντιδρούσαν ήταν οπλισμένοι με αιχμηρά αντικείμενα όπως μαχαίρια και μπαλτάδες ενώ από τα επεισόδια προκλήθηκαν αρκετές υλικές καταστροφές στο Κέντρο.

  • Ωστόσο, μετά την αναχώρηση του λεωφορείου, μετανάστες προχώρησαν εκ νέου σε βανδαλισμούς εντός του Κέντρου και στην περιοχή παραμένει ισχυρή αστυνομική δύναμη.

17/11/20 20:35

Αναχώρησαν τελικά 12 μετανάστες θετικοί στον κορoνοϊό από την Κοφίνου για το Κέντρο Αποκατάστασης Τερσεφάνου

Σύμφωνα με την Αστυνομία μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Κέντρο το μεσημέρι λόγω της άρνησης τους να μεταφερθούν στο Eden Resort, στην Τερσεφάνου, τελικά το λεωφορείο μετέφερε μόνο 12, αφού οι υπόλοιποι τέσσερις μετανάστες δεν πείστηκαν να επιβιβαστούν. Υπενθυμίζεται...

rikNews ·

Αναχώρησαν τελικά 12 μετανάστες θετικοί στον κορoνοϊό από την Κοφίνου για το Κέντρο Αποκατάστασης Τερσεφάνου

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook