21.09.2021

  • Για τη γέμιση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C βαθμούς στοναέρα.

  • Φτιάχνουμε τη μπεσαμέλ γιατί θα δώσει σώμα στη γέμιση μας.

  • Για την πίτα: Παίρνουμε ένα ταψί 35χ40 εκ.και με ένα πινέλο το αλείφουμε καλάμε ελαιόλαδο.

  • Με το που πάρει μία βράση, ρίχνουμε μέσα το σιμιγδάλι και την πάπρικα και ανακατεύουμε συνεχώς με ένα σύρμα για 2-3 λεπτά μέχρι το σιμιγδάλι να δέσει το γάλα.

23/01/20 12:11

Αυθεντική κασερόπιτα

Για τη γέμιση: Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C βαθμούς στον αέρα. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα και περιμένουμε να πάρει μία βράση σε σιγανή φωτιά. Με το που πάρει μία βράση, ρίχνουμε μέσα το σιμιγδάλι και την πάπρικα και ανακατεύουμε συνεχώς με ένα σύρμα...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook