03.08.2021

  • Ο Υπουργός μιλούσε σε διάσκεψη Τύπου, στο Υπουργείο Υγείας, μετά το πέρας του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου υιοθετήθηκαν τα μέτρα.

  • Στόχος όπως είπε δεν είναι ο μηδενισμός των κρουσμάτων, αλλά η αποφόρτιση των νοσοκομείων που δέχονται μεγάλες πιέσεις.

  • Συγκεκριμένα θα συνεχίζεται η απαγόρευση κυκλοφορίας από 9.00 το βράδυ μέχρι τις 5.00 το πρωί και εισάγεται απαγόρευση συναθροίσεων, δημόσιων ή κοινωνικών εκδηλώσεων (ανεξαρτήτως χώρου ιδιωτικού ή δημόσιου, εσωτερικού ή εξωτερικού).

  • Επίσης απαγόρευση συναθροίσεων σε υπαίθριους δημόσιους χώρους, όπως πλατείες, φράγματα, εκδρομικούς χώρους, μαρίνες, κτλ, εκτός για σκοπούς φυσικής άθλησης σε πάρκα, γραμμικά πάρκα και παραλίες, νοουμένου ότι δεν υπερβαίνουν τα δύο άτομα.

08/01/21 14:12

Αυστηρότερα μέτρα μέχρι τέλος Ιανουαρίου για περιορισμό πανδημίας ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας

Στόχος όπως είπε δεν είναι ο μηδενισμός των κρουσμάτων, αλλά η αποφόρτιση των νοσοκομείων που δέχονται μεγάλες πιέσεις. Ο Υπουργός μιλούσε σε διάσκεψη Τύπου, στο Υπουργείο Υγείας, μετά το πέρας του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου υιοθετήθηκαν τα μέτρα. Συγκεκριμένα...

rikNews ·

Αυστηρότερα μέτρα μέχρι τέλος Ιανουαρίου για περιορισμό πανδημίας ανακοίνωσε ο Υπουργός Υγείας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook