-
Για το προζύμι: Bάζουμε τη μαγιά, τη ζάχαρη και το χλιαρό γάλα στον κάδο του μίξερ και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να διαλυθεί η μαγιά.
-
Ακολούθως, κάνουμε μια λακουβίτσα στο κέντρο και ρίχνουμε μέσα το χλιαρό νερό, το μείγμα της μαγιάς, το αλάτι, και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια ελαστική και λεία ζύμη.
-
Βάζουμε τη ζύμη σε ελαφρά λαδωμένο μπολ, τη σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και την αφήνουμε να φουσκώσει για περίπου 1 ½ ώρα σε ζεστό σημείο μέχρι να διπλασιαστεί ο όγκος της.
-
Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, την κανέλα και το λίπος από τα παστά και τα ρυζιάζουμε όλα μαζί μέχρι να μοιάζουν με ψίχουλα.
Αφράτες και μοσχομυριστές παστόπιτες
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ
Αφράτες και μοσχομυριστές παστόπιτες
Για το προζύμι: Bάζουμε τη μαγιά, τη ζάχαρη και το χλιαρό γάλα στον κάδο του μίξερ και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να διαλυθεί η μαγιά. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε το μπολ με μία μεμβράνη και αφήνουμε σε ένα ζεστό μέρος για περίπου 30- 60...