24.07.2021

  • Μιλώντας στο Τρίτο, ο κύριος Κυπριανού είπε ότι η επιστολή προς τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών του 2017 η οποία δόθηκε στα κόμματα δεν καθησυχάζει.

  • Ο Άντρος Κυπριανού επανέλαβε την πρόταση του ΑΚΕΛ για διαχείριση της παρούσας φάσης την οποία κατέθεσε στον πρόεδρο Αναστασιάδη η οποία αφορά, τη διαδικασία των διαπραγματεύσεων καθώς και προτάσεις για το φυσικό αέριο τύπου ΜΟΕ.

  • Χαρακτήρισε εφιάλτη τη συζήτηση αυτών των θεμάτων, ιδιαιτέρως, είπε, όταν ακούει κανείς τον αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο να δηλώνει ότι του εκμυστηρεύτηκε ο πρόεδρος ότι επιθυμεί λύση διχοτόμησης.

  • Ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, είπε επίσης ότι αν δεν συνειδητοποιεί ο πρόεδρος ότι έχει μεγάλες ευθύνες για την κατεύθυνση που βρίσκεται το Κυπριακό, σύντομα θα πάμε σε λύση δύο κρατών.

04/01/21 11:01

Α.Κυπριανού:Πολύ χειρότερα τα πράγματα στο Κυπριακό από τότε που ανέλαβε ο ΠτΔ

Μιλώντας στο Τρίτο, ο κύριος Κυπριανού είπε ότι η επιστολή προς τον γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών του 2017 η οποία δόθηκε στα κόμματα δεν καθησυχάζει. Ο γενικός γραμματέας του ΑΚΕΛ, είπε επίσης ότι αν δεν συνειδητοποιεί ο πρόεδρος ότι έχει μεγάλες ευθύνες για την...

rikNews ·

Α.Κυπριανού:Πολύ χειρότερα τα πράγματα στο Κυπριακό από τότε που ανέλαβε ο ΠτΔ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook