25.06.2019

Παστέλι με βρώμη Mornflake, μέλι και ελαιόλαδο

Προθερµαίνουμε τον φούρνο στους 180οC. Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε σε χαµηλή θερµοκρασία το µέλι, το ελαιόλαδο, τον χυµό του πορτοκαλιού µέχρι να πάρουν µια βράση. Ακολούθως, προσθέτουμε τη βρώµη Mornflake και ανακατεύουμε καλά. Στρώνουμε το...

Το λατρεμένο παγωτό sandwich με σοκολάτα κουβερτούρα

Λιώνουμε τη σοκολάτα κουβερτούρα σε ένα μεταλλικό μπολ με τη μέθοδο μπεν μαρί και την αφήνουμε στην άκρη. Παίρνουμε ένα ορθογώνιο βαθύ σκεύος 26 x 20 εκ. στρώνουμε στον πάτο του μεμβράνη η οποία προεξέχει...

Sigmalive Cooking · ·

Λαζάνια με γεύση γεμιστά

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αρκετά αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Μόλις βράσουν, τα σουρώνουμε, τα κρυώνουμε κάτω από τρεχούμενο νερό, πασπαλίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα αφήνουμε...

Sigmalive Cooking · ·

Σάντουιτς με μοσχάρι FOODSAVER, καραμελωμένα κρεμμύδια και λιωμένο τυρί (Steak Sandwich)

Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά με το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει καλά. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια και σοτάρουμε για 1 λεπτό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να καραμελώσουν...

Sigmalive Cooking · ·

Μαρμελάδα βερίκοκο

Κόβουμε τα βερίκοκα στη μέση και αφαιρούμε τα κουκούτσια. Βάζουμε σε μία κατσαρόλα τα βερίκοκα, το νερό, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού. Αφήνουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να πάρει μία βράση το μείγμα. Χαμηλώνουμε...

Sigmalive Cooking · ·

Καλοκαιρινό μπριαμ στην κατσαρόλα με αυγά

Ξεκινούμε με τα λαχανικά, κόβοντας σε χοντρά κομμάτια τα κρεμμύδια, τις πιπεριές, σε χοντροκομμένους κύβους τις πατάτες και τις μελιτζάνες και σε χοντρές ροδέλες τα κολοκυθάκια. Σε μια φαρδιά κατσαρόλα...

Sigmalive Cooking · ·

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook