15.12.2019

Τσιπούρα με δεντρολίβανο

Ζητάμε από την ψαραγορά μας Blue Island, η τσιπούρα μας να καθαριστεί και εσωτερικά. Ζεσταίνουμε τον φούρνο στους 240 °C. Παίρνουμε ένα ταψάκι βαρύ, το πιο βαρύ που έχουμε και βάζουμε την τσιπούρα. Αλατίζουμε  με χοντρό αλάτι, στις δύο πλευρές και...

Σιροπιαστό ραβανί με ινδοκάρυδο

Για το σιρόπι Σε μία κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά για το σιρόπι εκτός από το μέλι. Ανακατεύουμε μέχρι να πάρει βράση. Δεν ανακατεύουμε ξανά από την ώρα που θα αρχίσει ο βρασμός. Βράζουμε σε χαμηλή...

Sigmalive Cooking · ·

Μοσχάρι κατσαρόλας με κρασί

Κόβουμε το κρέας σε κύβους μεγέθους περίπου 3 εκατοστών και το βάζουμε σ’ ένα βαθύ μπολ μαζί με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, 1 κλωνάρι θυμάρι, 1 κλωνάρι ματζουράνα/ρίγανη, τα φύλλα φασκόμηλου και λίγο μαϊντανό....

Sigmalive Cooking · ·

Γαρίδες Blue Island Κεμπάπ με σάλτσα γιαουρτιού

Ανακατεύουμε καλά το γιαούρτι, το κρεμμυδάκι, τη γλυκιά σάλτσα τσίλι και Sriracha σε ένα μπολ . Πλένουμε τις γαρίδες και στην συνέχεια μαρινάρουμε με λάδι, αλάτι και πιπέρι. Ακολούθως, τοποθετούμε...

Sigmalive Cooking · ·

Χταποδοκεφτέδες Blue Island

Ζητάμε από την ψαραγορά μας Blue Island, το χταπόδι μας να καθαριστεί. Ρίχνουμε το χταπόδι σε μία κατσαρόλα με τους κόκκους από το πιπέρι, το σκόρδο, τα φύλλα δάφνης, λίγο νερό και το ξίδι. Σκεπάζουμε...

Sigmalive Cooking · ·

Λευκά σοκολατάκια με αμυγδαλωτό και κονιάκ

Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε την σοκολάτα υγείας, την οποία έχουμε κόψει σε κομματάκια, μαζί με την ζύμη του αμυγδαλωτού και το κονιάκ. Ανακαυτεύουμε καλά και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν. Προσθέτουμε την...

Sigmalive Cooking · ·

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook