23.10.2020

Τραγανές πατάτες φούρνου

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C στον αέρα Θερμαίνουμε 2 λίτρα νερό σε  μεγάλη κατσαρόλα σε υψηλή θερμοκρασία μέχρι βρασμού. Προσθέτουμε αλάτι , μαγειρική σόδα  και τις πατάτες και ανακατεύουμε. Βράζουμε για 10 με 12 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν...

Σαρδελίτσες Blue Island με πατάτες λεμονάτες (video)

Ζητάμε από τη ψαραγορά μας Blue Islandοι σαρδέλες μας να καθαριστούν. Καθαρίζουμε τις πατάτες. Τις βράζουμε για 10 λεπτά και μετά τις τοποθετούμε σε ταψάκι ρίχνουμε το σκόρδο, το δενδρολίβανο, το χυμό...

Sigmalive Cooking · ·

Σιροπιαστό σαραγλί

Εκτέλεση για το σιρόπι: Τοποθετούμε ένα βαθύ κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά, αδειάζουμε μέσα το νερό, τη ζάχαρη, το χυμό και τις φλούδες πορτοκαλιού, το στικ κανέλα και τα αφήνουμε να πάρουν μία βράση....

Sigmalive Cooking · ·

Κριτσίνια

Αδειάζουμε σε ένα μπολ το νερό με τη μαγιά, ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός και αφήνουμε την τελευταία να ενεργοποιηθεί για 5 λεπτά. Έπειτα, ρίχνουμε στον κάδο του μίξερ όλα τα υλικά μαζί με τη μαγιά...

Sigmalive Cooking · ·

Φοντύ (fondue) τυριών

Τοποθετούμε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά, αδειάζουμε μέσα το βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει. Έπειτα, ρίχνουμε μέσα το αλεύρι και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός για περίπου 2 λεπτά, μέχρι να ψηθεί....

Sigmalive Cooking · ·

Ζουμερό μοσχάρι με δαμάσκηνα

Τοποθετούμε μία κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και την αφήνουμε να κάψει. Αφού κάψει, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, το μοσχάρι και το σοτάρουμε καλά από όλες τις πλευρές, μέχρι να πάρει σκούρο χρώμα....

Sigmalive Cooking · ·

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook