14.10.2019

Vegetarian Bun

Κόβουμε τα μανιτάρια σε φέτες και σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά με λίγο ελαιόλαδο. Κόβουμε τις πιπεριές στα τέσσερα και τις ψήνουμε για περίπου 10’ σε αντικολλητικό σκεύος. Σε δυνατή φωτιά και αυτές. Ζεσταίνουμε τα ψωμάκια, αλείφουμε...

Quiche με σπανάκι

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C και ανοίγουμε την ζύμη μας σ’ ένα βαθύ πιάτο. Βάζουμε το ελαιόλαδό μας σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι μας το οποίο έχουμε ψιλοκόψει. Ακολούθως προσθέτουμε...

Sigmalive Cooking · ·

Υγιεινή σάλτσα ταρτάρ

Ανακατεύουμε όλα τα συστατικά μαζί σε ένα μικρό μπολ.

Sigmalive Cooking · ·

Λαχταριστή Γαριδομακαρονάδα

Γεμίζουμε μια κατσαρόλα με νερό και τη βάζουμε σε υψηλή φωτιά με το καπάκι κλειστό. Παράλληλα ζεσταίνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και σοτάρουμε τις γαρίδες για 1-2 λεπτά την κάθε πλευρά. Όσο...

Sigmalive Cooking · ·

Eggs Benedict στη στιγμή

Για τα ψωμάκια Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα. Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδα, τη ζάχαρη, αλάτι και ανακατεύουμε...

Sigmalive Cooking · ·

Κοτόπουλο με λευκό κρασί και μανιτάρια

Πλένουμε και στεγνώνουμε το κοτόπουλό μας και το αλατοπιπερώνουμε. Βάζουμε σε κατσαρόλα το μισό απ' το ελαιόλαδό μας και όταν κάψει τοποθετούμε μέσα το κοτόπουλο. Αφήνουμε να ροδίσει και απ' τις δύο πλευρές....

Sigmalive Cooking · ·

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook