22.01.2020

Τσιπούρα Blue Island ψητή με σάλτσα μαϊντανού και βουτύρου

Προμηθευόμαστε τις τσιπούρες μας από την ψαραγορά μας Blue Island, καθαρισμένες. Μαρινάρουμε τις τσιπούρες με το αλάτι, τον χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά. Εν τω μεταξύ, ετοιμάζουμε τη σάλτσα ως εξής: Βάζουμε...

Τυρένια onion rings για ορεκτικό

Τοποθετούμε τα κρεμμύδια στον πάγκο εργασίας και με ένα μαχαίρι τα κόβουμε σε ροδέλες πάχους 1εκ. ξεχωρίζοντας τες με τα χέρια μας. Έπειτα, τοποθετούμε 2 φέτες μοτσαρέλας στο εσωτερικό της ροδέλας έτσι...

Sigmalive Cooking · ·

Ζυμαρικά με σάλτσα αβοκάντο

Βράζουμε τα μακαρόνια μας. Λιώνουμε τα αβοκάντο με τα δάκτυλά μας και τα βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι, σε πολύ χαμηλή φωτιά, μαζί με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τον σκόρδο μας. Αλατοπιπερώνουμε...

Sigmalive Cooking · ·

Σοκολατένια πάστα φλώρα

Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο, τη ζάχαρη, το εκχύλισμα και χτυπάμε σε δυνατή ταχύτητα με το σύρμα μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Βάζουμε το ένα αυγό και μόλις απορροφηθεί προσθέτουμε μόνο τον...

Sigmalive Cooking · ·

Καλαμαράκια Blue Island στη σχάρα με φέτα

Προμηθευόμαστε τα καλαμάρια καθαρισμένα από την ψαραγορά μας Blue Island. Τα πλένουμε προσεκτικά, μέσα κι έξω, κι αφήνουμε να στραγγίσουν καλά. Βάζουμε τα καλαμαράκια μαζί με τα πλοκάμια τους σ’ ένα...

Sigmalive Cooking · ·

Αυγά ποσέ για το τέλειο brunch

Γεμίζουμε μια μικρή κατσαρόλα με αρκετό νερό και τη βάζουμε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Μόλις το νερό αρχίζει και κοχλάζει ρίχνουμε το ξύδι και με ένα σύρμα χειρός ανακατεύουμε το νερό ώστε να δημιουργήσουμε...

Sigmalive Cooking · ·

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook