19.08.2019

Αγαπημένο carrot cake

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Τοποθετούμε κόλλα ψησίματος σε φόρμα για κέικ. Σ´ένα μικρό μπολ τοποθετούμε τους χουρμάδες και καλύπτουμε με βραστό νερό για 10 – 15 λεπτά για να μαλακώσουν. Τοποθετούμε τη βρώμη σε μίξερ για 10 - 20´ για...

Σαλάτα με κριθαράκι, κοτόπουλο και φέτα

Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το ξύδι, τη μουστάρδα και τα υπόλοιπα μπαχαρικά. Σε μια μεγάλη κούπα ρίχνουμε το κρύο κριθαράκι, το κρεμμύδι, τα ντοματίνια, τις πιπεριές, τη φέτα, το κοτόπουλο...

Sigmalive Cooking · ·

Πέρκα με ντομάτα και σκόρδο

Πλένουμε τα φιλέτα της πέρκας. Τα σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί, τα κόβουμε δημιουργώντας καρέ και τα αλατοπιπερώνουμε. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μας και τα τσιγαρίζουμε με ελαιόλαδο για...

Sigmalive Cooking · ·

Ομελέτα με βρώμη

Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε τα αβγά και τα ασπράδια και με ένα σύρμα τα χτυπάμε να ομογενοποιηθούν. Έπειτα ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά όλα μαζί. Το μείγμα μας πρέπει να είναι πηχτό...

Sigmalive Cooking · ·

Μπάρες γκρανόλα

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ºC. Σε ένα ταψί απλώνουμε τα αμύγδαλα, την βρώμη και την καρύδα και αφήνουμε να ψηφούν στον φούρνο για ένα τέταρτο περίπου. Απομακρύνουμε και βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ....

Sigmalive Cooking · ·

Καλαμάρι Blue Island γεμιστό με φέτα

Ζητάμε από την ψαραγορά μας Blue Island, τα καλαμάρια μας να καθαριστούν. Τα πλένουμε προσεκτικά, μέσα κι έξω, κι αφήνουμε να στραγγίσουν καλά. Κόβουμε τα πλοκάμια τους και αλατοπιπερώνουμε ελαφρά....

Sigmalive Cooking · ·

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook