17.11.2017

Φιλέτα από μπαρμπούνι με γλυκοπικάντικη σάλτσα

Φιλετάρω το μπαρμπούνι και ετοιμάζω το πανάρισμα. Χρησιμοποιώ χοντροκομμένη άσπρη φρυγανιά, στην οποία προσθέτω μπόλικο ξύσμα από πορτοκάλι και κουρκουμά που δίνει ωραίο κόκκινο χρώμα. Ανακατεύω καλά και έχω μια κίτρινη φρυγανιά. Ετοιμάζω επίσης μια απλή...

Sigmalive Cooking ·

Σούπα με μπιζέλι, χαλούμι και δυόσμο

Σε μία κατσαρόλα σοτάρετε τη σκουράθα για 3-4 λεπτά μέχρι να μαραθεί. Βάλτε το μπιζέλι και το τζίντζερ και συνεχίζετε να σοτάρετε σε μέτρια προς δυνατή θερμοκρασία. Σπάστε τη σκελίδα σκόρδο ελαφρώς...

Sigmalive Cooking ·

Pancakes… Funcakes

Βήμα πρώτο: Πάμε στο κοντινότερο μας Lidl κατάστημα και παίρνουμε όλα μας τα υλικά. Ετοιμάζουμε το μίγμα για τα pancakes και το αφήνουμε στην άκρη. Υπάρχει και η επιλογή να το φτιάξουμε από το προηγούμενο...

Sigmalive Cooking ·

Πατατοσαλάτα με χταπόδι

Ετοιμάζετε κατ’ αρχήν το χταπόδι. Γυρίζετε την κουκούλα ανάποδα, αφαιρείτε τα εντόσθια και με ένα μαχαιράκι αφαιρείτε το ράμφος του. Το πλένετε καλά. Σε μια κατσαρόλα με 2 λίτρα νερό ρίχνετε το ξύδι...

Sigmalive Cooking ·

Μίνι κεμπάπ Foodsaver με μελιτζάνες και σάλτσα ντομάτας

Ξεκινάμε τα κεμπάπ με μελιτζάνες, πλένοντας πρώτα τις μελιτζάνες. Αφαιρούμε το κοτσάνι και κόβουμε φέτες σε μέγεθος μπουκιάς. Βάζουμε σε μπολ τον κιμά και το τριμμένο κρεμμύδι, προσθέτουμε το αλάτι,...

Sigmalive Cooking ·

Σπιτικό, μυρωδάτο ψωμί

Το ψωμί έχει τη διαδικασία του, η οποία δεν είναι καθόλου δύσκολη. Αυτό που δυσκολεύει την παρασκευή ψωμιού είναι ο χρόνος που απλά… περιμένεις να φουσκώσει. Ίσως το να φτιάξεις ψωμί είναι για τους υπομονετικούς....

Sigmalive Cooking ·

Από την ενότητα Lifestyle
×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook