19.08.2019

Πέρκα με ντομάτα και σκόρδο

Πλένουμε τα φιλέτα της πέρκας. Τα σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί, τα κόβουμε δημιουργώντας καρέ και τα αλατοπιπερώνουμε. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο μας και τα τσιγαρίζουμε με ελαιόλαδο για ένα τρίλεπτο περίπου. Ακολούθως ρίχνουμε στο τηγάνι...

Sigmalive Cooking ·

Μπάρες γκρανόλα

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ºC. Σε ένα ταψί απλώνουμε τα αμύγδαλα, την βρώμη και την καρύδα και αφήνουμε να ψηφούν στον φούρνο για ένα τέταρτο περίπου. Απομακρύνουμε και βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ....

Sigmalive Cooking ·

Ομελέτα με βρώμη

Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε τα αβγά και τα ασπράδια και με ένα σύρμα τα χτυπάμε να ομογενοποιηθούν. Έπειτα ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά όλα μαζί. Το μείγμα μας πρέπει να είναι πηχτό...

Sigmalive Cooking ·

Τα πιο αφράτα μπιφτέκια με φακές και βρώμη Mornflake

Βράζουμε πολύ καλά τις φακές, τις θέλουμε να είναι σχεδόν λιωμένες. Με ένα σουρωτήρι τις σουρώνουμε μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά τους και να έχουν κρυώσει. Αλέθουμε τις φακές σε ένα μίξερ. Ρίχνουμε...

Sigmalive Cooking ·

Ανακύκλωση και DIY στη νέα συλλογή της Miu Miu

H Miuccia Prada απευθύνεται στα κορίτσια που θέλουν να ξεφύγουν από την logomania της εποχής και την κυριαρχία της sporty μόδας. Με τη νέα της συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2019, για την Miu Miu,...

must ·

Γιατί να εντάξουμε τα λουβιά στην διατροφή μας;

Λουβιά ή μαυρομάτικα φασόλια θεωρούνται το πιάτο του φτωχού και συμβολίζουν την ταπεινότητα. Ωστόσο, αν και ταπεινά είναι πολύτιμα από διατροφικής άποψης καθώς προσφέρουν πολλά οφέλη στον οργανισμό. Το...

must ·

Από την ενότητα Lifestyle
×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook