19.09.2019

Λαβράκι Blue Island στο φούρνο με ρύζι καστανό

Ζητάμε από τη ψαραγορά μας Blue Islandτα λαβράκια μας να καθαριστούν. Πλένουμε τα ψάρια, τα βρέχουμε με λεμόνι, τα αλατίζουμε και τα τοποθετούμε το καθένα ξεχωριστά σε ένα φύλλο αλουμινόχαρτο μαζί με λαδόκολλα. Ανοίγουμε καλά την κοιλιά του ψαριού...

Sigmalive Cooking ·

Κουλούρια με ταχίνι

Διαλύουμε τη μαγιά σε ένα μπολ με την μισή ποσότητα απ' το νερό μας και πασπαλίζοηυμε με λίγη ζάχαρη. Ανακατεύουμε καλά μέχρις ότου διαλυθεί και σκεπάζουμε με μεμβράνη. Αφήνουμε για δέκα λεπτά στην άκρη...

Sigmalive Cooking ·

Μάφινς με σπανάκι και φέτα

Καθαρίζουμε και πλένουμε το σπανάκι και το αφήνουμε να στραγγίσει καλά (μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και κατεψυγμένο). Ψιλοκόβουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τον άνηθο και τρίβουμε  σε κομματάκια την φέτα...

Sigmalive Cooking ·

Αφράτες και μοσχομυριστές παστόπιτες

Για το προζύμι: Bάζουμε τη μαγιά, τη ζάχαρη και το χλιαρό γάλα στον κάδο του μίξερ και ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι να διαλυθεί η μαγιά. Προσθέτουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε. Σκεπάζουμε το μπολ...

Sigmalive Cooking ·

Γλυκόξινο με φρέσκο αρακά, πιπεριές και κοτόπουλο

Τεμαχίζουμε το κοτόπουλο Foodsaver σε μπουκιές, το βάζουμε σε ένα μπωλ προσθέτουμε το τριμμένα σκόρδο και το τζίντζερ, τη σόγια, το κόρν φλάουρ και το μαρινάρουμε για 30΄. Κόβουμε σε λωρίδες τα καρότα....

Sigmalive Cooking ·

Muffin με μπανάνα και blueberries

Σ’  ένα μπολ λιώνουμε τις μπανάνες με το πιρούνι. Προσθέτουμε στο μπολ τα αυγά και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν. Ακολούθως, προσθέτουμε το γιαούρτι, το μέλι, τη βανίλια, τη σόδα και συνεχίζουμε το...

Sigmalive Cooking ·

Από την ενότητα Lifestyle
×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook