28.02.2020

  • Τοποθετούμε μία κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και την αφήνουμε να κάψει.

  • Αφού κάψει, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, το μοσχάρι και το σοτάρουμε καλά από όλες τις πλευρές, μέχρι να πάρει σκούρο χρώμα.

  • Μόλις εξατμιστεί, ρίχνουμε μέσα το ζωμό, τη Hoisin sauce, την κανέλα, τα δαμάσκηνα, αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε για 1.5 ώρα περίπου, ανακατεύοντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα με μία ξύλινη κουτάλα.

  • Έπειτα, μεταφέρουμε στην κατσαρόλα ξανά το κρέας, προσθέτουμε τον πελτέ ντομάτας και μαγειρεύουμε για ένα λεπτό.

24/01/20 15:07

Ζουμερό μοσχάρι με δαμάσκηνα

Τοποθετούμε μία κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά και την αφήνουμε να κάψει. Αφού κάψει, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, το μοσχάρι και το σοτάρουμε καλά από όλες τις πλευρές, μέχρι να πάρει σκούρο χρώμα. Μόλις είναι έτοιμο, αφαιρούμε το μοσχάρι από τη φωτιά και το μεταφέρουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook