05.07.2020

  • Λιώνουμε τα αβοκάντο με τα δάκτυλά μας και τα βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι,σε πολύ χαμηλή φωτιά, μαζί με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο καιτον σκόρδο μας.

  • Αλατοπιπερώνουμε και μόλις αρχίσει να βράζει προσθέτουμε το γιαούρτι κι ανακατεύουμε.

21/01/20 12:48

Ζυμαρικά με σάλτσα αβοκάντο

Βράζουμε τα μακαρόνια μας. Λιώνουμε τα αβοκάντο με τα δάκτυλά μας και τα βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι, σε πολύ χαμηλή φωτιά, μαζί με 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τον σκόρδο μας. Αλατοπιπερώνουμε και μόλις αρχίσει να βράζει προσθέτουμε το γιαούρτι κι ανακατεύουμε....

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook