17.09.2019

  • Τις άλλες δύο φέτες ΑΝΑΝΑ DEL MONTE τις χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με το γιαούρτι μέχρι να λιώσουν.

  • Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα κυβάκια ανανά και το αφήνουμε για 2-3 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

  • Σε ένα βαθύ τηγανάκι ζεσταίνουμε το μείγμα με το γιαούρτι και προσθέτουμε το ζαμπόν και το καλαμπόκι.

29/07/19 15:52

Ζυμαρικά με κρεμώδη σάλτσα DEL MONTE Ανανά

Κόβουμε τις 2 φέτες Ανανά DEL MONTE σε μέτρια κυβάκια. Τις άλλες δύο φέτες ΑΝΑΝΑ DEL MONTE τις χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με το γιαούρτι μέχρι να λιώσουν. Σε ένα βαθύ τηγανάκι ζεσταίνουμε το μείγμα με το γιαούρτι και προσθέτουμε το ζαμπόν και το καλαμπόκι. Αλατοπιπερώνουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook