04.12.2020

  • Με ένα κοφτερό μαχαιράκι αφαιρούμε κυκλικά τη φλούδα του πορτοκαλιού προσέχοντας να πάρουμε μόνο το πορτοκαλί μέρος της (το λευκό πικρίζει).

  • Βάζουμε όλα μαζί τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι, σκεπάζουμε και τα αφήνουμε να τραβήξουν για περίπου μισή ώρα.

  • Tips Σε ένα ολόκληρο μπουκάλι κρασί θα προσθέσετε 2 φλ νερό, 2 κομμάτια κανέλα Κεϋλάνης (7 εκ.), 1 μεγάλο πορτοκάλι, 10 γαρίφαλα, 3 αστεροειδείς γλυκάνισους και ζάχαρη κατά βούληση.

  • Βάζουμε το κατσαρολάκι στη φωτιά σε χαμηλή θερμοκρασία ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.

23/01/20 15:04

Ζεστό κόκκινο κρασί

Με ένα κοφτερό μαχαιράκι αφαιρούμε κυκλικά τη φλούδα του πορτοκαλιού προσέχοντας να πάρουμε μόνο το πορτοκαλί μέρος της (το λευκό πικρίζει). Κόβουμε το πορτοκάλι στη μέση το στύβουμε και σουρώνουμε τον χυμό. Βάζουμε όλα μαζί τα υλικά σε ένα κατσαρολάκι, σκεπάζουμε και...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook