24.03.2019

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ανέφερε ότι η Ελληνική θα διαθέτει 124 υποκαταστήματα μέχρι τον Ιούνιο του 2019, από τα οποία 72 του πρώην Συνεργατισμού.

  • Μιλώντας σε συζήτηση για τα προβλήματα που δημιουργούνται σε απομακρυσμένες κοινότητες, λόγω του κλεισίματος υποκαταστημάτων, είπε ότι αν ήταν στο χέρι του θα έκλεινε και άλλα, αφού είναι ήδη πολλά κατ'αναλογία πληθυσμού.

  • Ο υπουργός Οικονομικών κάλεσε τους βουλευτές αν θέλουν να στείλουν μήνυμα στις τράπεζες να τις καλέσουν, τονίζοντας ότι δεν ήρθε στην επιτροπή για να πει ότι συμφωνεί.

08/11/18 18:47

YΠΟΙΚ: Αν ήταν στο χέρι μου θα έκλεινα κι άλλα ΣΠΙ

Μιλώντας σε συζήτηση για τα προβλήματα που δημιουργούνται σε απομακρυσμένες κοινότητες, λόγω του κλεισίματος υποκαταστημάτων, είπε ότι αν ήταν στο χέρι του θα έκλεινε και άλλα, αφού είναι ήδη πολλά κατ'αναλογία πληθυσμού. Ανέφερε ότι η Ελληνική θα διαθέτει 124 υποκαταστήματα...

rikNews ·

YΠΟΙΚ: Αν ήταν στο χέρι μου θα έκλεινα κι άλλα ΣΠΙ

rikNews

Έντονες αντιδράσεις κομμάτων σε δήλωση ΥΠΟΙΚ

Η Επιτροπή συζήτησε σήμερα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από το κλείσιμο των υποκαταστημάτων του πρώην συνεργατισμού σε διάφορες κοινότητες και Δήμους και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στους πολίτες αυτών των περιοχών. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής και Βουλευτής του ΔΗΚΟ...

rikNews ·

Έντονες αντιδράσεις κομμάτων σε δήλωση ΥΠΟΙΚ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook