02.12.2020

  • Ένας μάρτυρας που μίλησε στο πρακτορείο Reuters είπε ότι είδε ένα πλήθος τουλάχιστον 10.000 ανθρώπων να προχωρούν προς την Πλατεία Ανεξαρτησίας, όπου βρίσκονται η έδρα της κυβέρνησης και το γραφείο του προέδρου Αλεξάντρ Λουκασένκο.

  • Συνολικά 114 άνθρωποι συνελήφθησαν σε όλη τη χώρα χθες το βράδυ, εκ των οποίων οι 99 στην πρωτεύουσα, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

  • Το Σάββατο, τουλάχιστον 5.000 άνθρωποι έκαναν πορεία στην πρωτεύουσα, ζητώντας την αποφυλάκιση ενός ηγέτη της αντιπολίτευσης.

  • Η Ολγα Σεμοντάνοβα, ανώτατο στέλεχος του Υπουργείου Εσωτερικών, είπε στο Tass ότι ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της αστυνομίας και του Υπουργείου στους δρόμους του Μινσκ για να αποτρέψουν την παράνομη διαδήλωση, όπως την χαρακτήρισε.

13/09/20 18:04

Xιλιάδες άνθρωποι στους δρόμους του Μινσκ - Τουλάχιστον 250 συλλήψεις

Ένας μάρτυρας που μίλησε στο πρακτορείο Reuters είπε ότι είδε ένα πλήθος τουλάχιστον 10.000 ανθρώπων να προχωρούν προς την Πλατεία Ανεξαρτησίας, όπου βρίσκονται η έδρα της κυβέρνησης και το γραφείο του προέδρου Αλεξάντρ Λουκασένκο. Το Σάββατο, τουλάχιστον 5.000 άνθρωποι...

rikNews ·

Xιλιάδες άνθρωποι στους δρόμους του Μινσκ - Τουλάχιστον 250 συλλήψεις

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook