24.01.2021

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ξεκινάει σήμερα το δωρεάν τεστ για όλους της κατοίκους της Πάφου, ενώ συνεχίζονται και τα τεστ για τους μετακινούμενους εργαζόμενους από και προς τις Επαρχίας Πάφου και Λεμεσού.

  • Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την εταιρεία Mediwell Home Healthcare Services θα προσφέρουν εντελώς δωρεάν Covid-19 τεστ για όλο τον πληθυσμό της Πάφου.

  • Στην Πάφο το τεστ θα διενεργηθεί στο Bioanalysis Clinical Lab,Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 115, Γεροσκήπου, Πάφος.

  • Εξάλλου το Υπουργείο Υγείας διευκρινίζει, επίσης, ότι το πρόγραμμα ελέγχου του γενικού πληθυσμού με rapid test αντιγόνου θα έχει διάρκεια 10 ημερών και θα διενεργούνται 500 τεστ ανά ημέρα ανά κινητή μονάδα.

16/11/20 09:28

Ξεκινά σήμερα το δωρεάν τεστ για όλους τους κατοίκους Πάφου

  Ξεκινάει σήμερα το δωρεάν τεστ για όλους της κατοίκους της Πάφου, ενώ συνεχίζονται και τα τεστ για τους μετακινούμενους εργαζόμενους από και προς τις Επαρχίας Πάφου και Λεμεσού.Διαβάστε περισσότερα »

filoksenos.blogspot.com ·

Ξεκινά σήμερα το δωρεάν τεστ για όλους τους κατοίκους Πάφου

filoksenos.blogspot.com

Δωρεάν τεστ για όλους τους κατοίκους Πάφου. Συνεχίζονται τα τεστ για τους μετακινούμενους

Ξεκινάει σήμερα το δωρεάν τεστ για όλους της κατοίκους της Πάφου, ενώ συνεχίζονται και τα τεστ για τους μετακινούμενους εργαζόμενους από και προς τις Επαρχίας Πάφου και Λεμεσού. Συγκεκριμένα, το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με την εταιρεία Mediwell Home Healthcare Services...

rikNews ·

Δωρεάν τεστ για όλους τους κατοίκους Πάφου. Συνεχίζονται τα τεστ για τους μετακινούμενους

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook