08.08.2022

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ο Krafcik εργαζόταν για τη Hyundai, ενώ ο πρώην CEO των Airbnb και TripAdvisor, Shaun Stewart, προσελήφθηεπίσης πρόσφατα για να ενισχύσει την ομάδα.

  • Η Waymo -μετεξέλιξη της μυστικοπαθούς μονάδας καινοτομίας X της Google- θα αποτελέσει μέλος του ομίλου Alphabet, της επιχειρηματικής μητρικής ομπρέλας όπου ανήκει και η ίδια η Google.

  • Όπως αναφέρει το TechCrunch, το τμήμα κατασκευής αυτοκινήτων της Google πρόσφατα απέκτησε στελέχη από έμπειρες εταιρείες.

  • Πιστεύουμε ότι με την τεχνολογία μας οι διαδρομές με αυτοκίνητο σε όλο τον κόσμο θα γίνουν πιο ασφαλείς, πιο αποδοτικές και πιο προσιτές, δήλωσε ο επικεφαλής της Waymo Τζον Κράφτσικ.

14/12/16 18:24

Waymo: Η νέα εταιρεία της Google για τα αυτόνομα αυτοκίνητα

Η δημιουργία της Waymo αναμένεται να ενισχύσει την εμπορική αξιοποίηση της νέας τεχνολογίας Η Google «αυτονόμησε» την τεχνολογία αυτόνομων οχημάτων χωρίς οδηγό, δημιουργώντας μια ξεχωριστή εταιρεία, τη Waymo, που θα ασχοληθεί αποκλειστικά με αυτό τον τομέα. Η Waymo -μετεξέλιξη...

inBusiness news ·

Waymo. Αυτή είναι η νέα εταιρεία της Google για τα αυτόνομα οχήματα

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Waymo, Jon Krafcik, πραγματοποίησε την ανακοίνωση σε συνέντευξη τύπου την Τρίτη στην California, όπου η Google παρουσίασε σε video την ιστορία ενός τυφλού άνδρα, ο οποίος μπόρεσε να ολοκληρώσει μια διαδρομή με ένα από τα prototype self-driving...

Digital Life ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook