01.12.2022

  • Ο CEO της Warply Γιάννης Δοξαράς δήλωσε σχετικά: Η Warply έρχεται να προσφέρει τα εργαλεία για την υποστήριξη μιας περιβαλλοντικά υπεύθυνης στάσης ζωής διεθνώς.

  • Τα κριτήρια του Environmental Social Governance αυστηροποιούνται διαρκώς και σύντομα θα οδηγηθούμε σε μία αμφίδρομη σχέση κόστους επενδύσεων-περιβαλλοντικού αποτυπώματος που θα αφορά επιχειρήσεις και καταναλωτές.

  • Συμπληρωματικά, καθημερινές συνήθειες λαμβάνονται υπόψιν, ώστε να καθοριστεί το αποτύπωμα, όπως οι τρόποι και η συχνότητα των μετακινήσεων ή και η καταναλωτική συμπεριφορά στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

  • Η Warply ως πρωτοπόρος εταιρεία, λανσάρει πρώτη μια υπηρεσία που όχι απλά αποτυπώνει αλλά και επιβραβεύει τους καταναλωτές για το πράσινο αποτύπωμα τους.

16/02/22 15:16

Warply Green Premium: Μέτρηση Πράσινου Αποτυπώματος των Καταναλωτών και επιβράβευση τους

Η Warply λανσάρει μία πρωτοποριακή υπηρεσία, το Green Premium. Πρόκειται για μία ESG υπηρεσία που υπολογίζει το πράσινο αποτύπωμα  των καταναλωτών και τους επιβραβεύει ανάλογα με το αποτύπωμα. Η υπηρεσία Green Premium Scoring που παρέχεται μέσα από τη βραβευμένη πλατφόρμα...

Digital Life ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook