09.12.2019

  • Πρόκειται για την πέμπτη ανάλογη επιχείρηση που πραγματοποιούν αεροσκάφη της Μεγάλης Βρετανίας στο πλαίσιο της αποστολής περιπολειών της Βαλτικής που πραγματοποιεί το ΝΑΤΟ στον εναέριο χώρο Λετονίας, Εσθονίας και Λιθουανίας.

  • #WeAreNATO #NATO @NATO — UK Military & Defence Staff in US (@UKdefUS) 17 Ιουνίου 2019 Η Μεγάλη Βρετανία ανέλαβε τις περιπολίες στις αρχές Μαΐου.

  • As part of #NATO’s Baltic Air Policing mission, @RoyalAirForce Typhoon jets scrambled twice this weekend to intercept #Russian ?? fighter aircraft.

  • Σύμφωνα με ανακοίνωση της βρετανικής αεροπορίας, τα αεροσκάφη της συνόδευσαν τα ρωσικά μέχρι τα όρια του εναέριου χώρου μεταξύ Εσθνονίας και Φινλανδίας, όπου παρέδωσαν την ευθύνη σε δύο μαχητικά της Φινλανδίας.

18/06/19 13:48

ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ

Βρετανικά αεροσκάφη αναχαιτίζουν ρωσικά μαχητικά

Πρόκειται για την πέμπτη ανάλογη επιχείρηση που πραγματοποιούν αεροσκάφη της Μεγάλης Βρετανίας στο πλαίσιο της αποστολής περιπολειών της Βαλτικής που πραγματοποιεί το ΝΑΤΟ στον εναέριο χώρο Λετονίας, Εσθονίας και Λιθουανίας. RAF Typhoons scramble to intercept Russian fighters...

rikNews ·

Βρετανικά αεροσκάφη αναχαιτίζουν ρωσικά μαχητικά

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook