27.10.2020

  • Η δήλωση συνόδευσε την ανακοίνωση ότι εντός της Δευτέρας ο καθηγητής και ο επικεφαλής επιστημονικός σύμβουλος της κυβέρνησης σερ Πάτρικ Βάλανς θα προβούν σε έκτακτη ενημέρωση μέσω τηλεόρασης για τα νεότερα δεδομένα του κορωνοϊού.

  • Σύμφωνα με την Ντάουνινγκ Στριτ, οι δύο επιστήμονες θα εξηγήσουν πώς διασπείρεται αυτή τη στιγμή ο ιός και θα εκθέσουν δυνητικά σενάρια για την πορεία της πανδημίας τους ερχόμενους μήνες.

  • Νωρίτερα την Κυριακή ο Υπουργός Υγείας Ματ Χάνκοκ είχε προειδοποιήσει με δηλώσεις του ότι το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται σε σημείο καμπής ως προς τη διασπορά κορωνοϊού και ότι ίσως χρειαστούν πρόσθετα περιοριστικά μέτρα.

  • Δε θα πλαισιώνονται από τον Πρωθυπουργό της χώρας Μπόρις Τζόνσον όπως συνήθως, ούτε από κάποιον Υπουργό και δε θα δεχθούν ερωτήσεις από δημοσιογράφους.

21/09/20 08:23

Βρετανία: Σε «κρίσιμο σημείο» της πανδημίας

Η δήλωση συνόδευσε την ανακοίνωση ότι εντός της Δευτέρας ο καθηγητής και ο επικεφαλής επιστημονικός σύμβουλος της κυβέρνησης σερ Πάτρικ Βάλανς θα προβούν σε έκτακτη ενημέρωση μέσω τηλεόρασης για τα νεότερα δεδομένα του κορωνοϊού. Σύμφωνα με την Ντάουνινγκ Στριτ, οι δύο...

rikNews ·

Βρετανία: Σε «κρίσιμο σημείο» της πανδημίας

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook