03.08.2020

  • Εκτίμηση καθαρής νίκης των Συντηρητικών με μεγάλη αυτοδυναμία δίνει η μεγάλη ανάλυση της πρόθεσης ψήφου των Βρετανών πολιτών ανά περιφέρεια για λογαριασμό της εφημερίδας Times, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα αργά χθες βράδυ.

  • Συγκεκριμένα, στη Βουλή των Κοινοτήτων των 650 εδρών το κυβερνών κόμμα του Μπόρις Τζόνσον εκτιμάται ότι θα καταλάβει 359 έδρες, ενισχυμένο κατά περισσότερους από 40 βουλευτές σε σχέση με το εκλογικό αποτέλεσμα του 2017.

  • Οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες εκτιμάται ότι θα περιοριστούν στις 13 έδρες, ενώ καμία έδρα δεν προβλέπεται για το Κόμμα του Brexit του Νάιτζελ Φάρατζ.

  • Μεταφραζόμενο σε ποσοστά εθνικής ψήφου, οι Συντηρητικοί βρίσκονται στο 43%, οι Εργατικοί στο 32% και οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες στο 14%.

28/11/19 09:35

Βρετανία: Καθαρή νίκη Συντηρητικών δείχνει έρευνα

Εκτίμηση καθαρής νίκης των Συντηρητικών με μεγάλη αυτοδυναμία δίνει η μεγάλη ανάλυση της πρόθεσης ψήφου των Βρετανών πολιτών ανά περιφέρεια για λογαριασμό της εφημερίδας Times, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα αργά χθες βράδυ. Συγκεκριμένα, στη Βουλή των Κοινοτήτων των 650...

rikNews ·

Βρετανία: Καθαρή νίκη Συντηρητικών δείχνει έρευνα

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook