24.06.2018

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ο τετράχρονος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα τη φοίτησή του στο ιδιωτικό σχολείο Τόμας Μπάτερσι, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.

  • Η Μητροπολική Αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε σήμερα ότι μια 40χρονη γυναίκα συνελήφθη σε σχέση με ένα επεισόδιο που σημειώθηκε στο σχολείο την Τρίτη και έχει τεθεί υπό κράτηση.

  • Το γεγονός αυτό πήρε μεγάλη δημοσιότητα στη Βρετανία αλλά και σε πολλές άλλες χώρες.

  • Οι Aρχές συνεργάζονται με το σχολείο που πηγαίνει ο μικρός πρίγκιπας για επανεξετάσουν τις ρυθμίσεις ασφαλείας μετά το περιστατικό.

13/09/17 20:10

Βρετανία: Γυναίκα επιχείρησε να εισβάλει στο σχολείο του πρίγκιπα Τζορτζ

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε αστυνομικό τμήμα του νοτίου Λονδίνου, όπου και κρατείται, σύμφωνα με την Daily Mail. Ο πρίγκιπας ήταν σε μαθήματα κατά τη στιγμή της διάρρηξης. Οι Aρχές συνεργάζονται με το σχολείο που πηγαίνει ο μικρός πρίγκιπας για επανεξετάσουν τις ρυθμίσεις...

Newsbomb ·

Βρετανία: Γυναίκα επιχείρησε να εισβάλει στο σχολείο του πρίγκιπα Τζορτζ

Newsbomb

Μια γυναίκα προσπάθησε να διαρρήξει το σχολείο όπου φοιτά ο πρίγκιπας Τζορτζ

Ο τετράχρονος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα τη φοίτησή του στο ιδιωτικό σχολείο Τόμας Μπάτερσι, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο. Το γεγονός αυτό πήρε μεγάλη δημοσιότητα στη Βρετανία αλλά και σε πολλές άλλες χώρες. Η Μητροπολική...

Reporter ·

Μια γυναίκα προσπάθησε να διαρρήξει το σχολείο όπου φοιτά ο πρίγκιπας Τζορτζ

Reporter

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook