18.11.2019

  • Το Λονδίνο επιμένει να διαγραφεί από τη συμφωνία το λεγόμενο backstop, ο μηχανισμός ασφαλείας για να αποφευχθεί η δημιουργία σκληρών συνόρων μεταξύ της Βόρειας Ιρλανδίας και της Ιρλανδίας.

  • Στην πρώτη του σημαντική ανακοίνωση για την πολιτική που θα ακολουθήσει, ο νέος υπουργός Οικονομικών Σάτζιντ Τζάβιντ διπλασίασε το ποσό που διατίθεται για την προετοιμασία ενόψει του λεγόμενου no deal Brexit φέτος.

  • Εντός 92 ημερών ώσπου το ΗΒ να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή λνωση είναι ζωτικής σημασίας να εντείνουμε τον σχεδιασμό μας ώστε να εξασφαλίσουμε ότι θα είμαστε έτοιμοι, ανέφερε ο Τζάβιντ.

  • Το ποσό θα αξιοποιηθεί για μια διαφημιστική και ενημερωτική εκστρατεία, για τη συνδρομή στους Βρετανούς που ζουν στο εξωτερικό, για την εξασφάλιση των προμηθειών φαρμάκων και για τη βελτίωση των υποδομών στα λιμάνια.

01/08/19 09:48

Βρετανία: Εξαγγέλει δαπάνη 2,6 δις. λόγω Brexit

Η κυβέρνηση του Τζόνσον, που ανέλαβε την εξουσία την περασμένη εβδομάδα, έχει διαμηνύσει ότι θα αποχωρήσει από την ΕΕ χωρίς συμφωνία σε τρεις μήνες εάν οι Βρυξέλλες δεν συμφωνήσουν να υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση της συμφωνίας που κλείστηκε με την προηγούμενη κυβέρνηση υπό...

rikNews ·

Βρετανία: Εξαγγέλει δαπάνη 2,6 δις. λόγω Brexit

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook