16.12.2019

  • Το αποτέλεσμα επιτεύχθηκε με την υπερψήφιση της τροπολογίας από 17 βουλευτές του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος και την αποχή άλλων τριάντα, οι οποίοι αγνόησαν την επίσημη κυβερνητική γραμμή.

  • Οι Βουλευτές οι οποίοι αντιτίθενται σε ένα σκληρό Μπρέξιτ ελπίζουν ότι με ανοικτό το Κοινοβούλιο, θα μπορέσουν να βρουν κάποιο μηχανισμό για να εμποδίσουν μία άτακτη έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

  • Τη Δευτέρα, θα ολοκληρωθεί η διαδικασία ψηφοφορίας μεταξύ των μελών του Συντηρητικού Κόμματος για ανάδειξη του νέου πρωθυπουργού εις αντικατάσταση της Τερέζα Μέι.

  • Η έγκριση της τροπολογίας εκλαμβάνεται ως προληπτική κίνηση έναντι της πιθανότητας, ο Μπόρις Τζόνσον ο οποίος θεωρείται ως ο επικρατέστερος για την πρωθυπουργία, να προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια.

18/07/19 17:58

Βρετανία: Δυσκολίες από τη Βουλή για άτακτο Brexit

Το αποτέλεσμα επιτεύχθηκε με την υπερψήφιση της τροπολογίας από 17 βουλευτές του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος και την αποχή άλλων τριάντα, οι οποίοι αγνόησαν την επίσημη κυβερνητική γραμμή. Η έγκριση της τροπολογίας εκλαμβάνεται ως προληπτική κίνηση έναντι της πιθανότητας,...

rikNews ·

Βρετανία: Δυσκολίες από τη Βουλή για άτακτο Brexit

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook