12.08.2020

  • Δύο ημέρες μετά την απαγγελία κατηγοριών στον Νετανιάχου για διαφθορά και κατάχρηση εμπιστοσύνης, ο Γκαντς υποσχέθηκε ότι θα σχηματίσει όσο το δυνατό πιο ευρεία κυβέρνηση και ότι θα είναι πρωθυπουργός μόνο τα δύο πρώτα χρόνια.

  • Για την αποφυγή και τρίτης εκλογικής αναμέτρησης, ο πρόεδρος του Ισραήλ Ρέουβεν Ρίβλιν ζήτησε από το Κοινοβούλιο να συμφωνήσει σε μια προσωπικότητα που θα αναλάβει τα ηνία της χώρας ώστε να τερματιστεί το πολιτικό αδιέξοδο.

  • Είπε μάλιστα ότι, αν αθωωθεί ο Νετανιάχου, θα μπορεί να επανέλθει στο πολιτικό προσκήνιο και να αναλάβει εκ νέου την Πρωθυπουργία για την επόμενη διετία, έως τη λήξη της τετραετούς θητείας της κυβέρνησης.

  • Οι βουλευτές έχουν περιθώριο τριών εβδομάδων για να το πετύχουν αυτό, νοουμένου ότι το συγκεκριμένο άτομο θα τυγχάνει της στήριξης τουλάχιστον 61 μελών του Κοινοβουλίου.

24/11/19 15:31

Βοήθεια από βουλευτές του Λικούντ ζητά ο Μ. Γκαντς

Δύο ημέρες μετά την απαγγελία κατηγοριών στον Νετανιάχου για διαφθορά και κατάχρηση εμπιστοσύνης, ο Γκαντς υποσχέθηκε ότι θα σχηματίσει όσο το δυνατό πιο ευρεία κυβέρνηση και ότι θα είναι πρωθυπουργός μόνο τα δύο πρώτα χρόνια. Είπε μάλιστα ότι, αν αθωωθεί ο Νετανιάχου, θα...

rikNews ·

Βοήθεια από βουλευτές του Λικούντ ζητά ο Μ. Γκαντς

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook