13.12.2018

  • Παρουσίαση του βιβλίου της Αφροδίτης Αθανασοπούλου,Επίκουρης Καθηγήτριας Νεοελληνικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου (Τμήμα ΒΝΕΣ), με τίτλο: Ιστορία και Λογοτεχνία σε διάλογο, ή Περί μυθικής και ιστορικής μεθόδου.

  • Η παρουσίαση θα γίνει την Τετάρτη 14 Μαρτίου στις 19.00στηνΑίθουσα Εκδηλώσεων της Τράπεζας Κύπρου στη Λεμεσό (Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, 121-123).

  • Διδακτικής της Ιστορίας του ΑΠΘ, και ο Παναγιώτης Νικολαΐδης, ποιητής και κριτικός της λογοτεχνίας, ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο Καθηγητής Μίμης Σοφοκλέους, Διευθυντής του Ιστορικού Αρχείου Λεμεσού.

  • Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τις Εκδόσεις Επίκεντροκαι τηνΟΕΛΜΕΚ.Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο Πρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ Γιάννος Σωκράτους, Δρ.

13/03/18 11:10

Βιβλίο Αφρ. Αθανασοπούλου: Ιστορία και Λογοτεχνία σε διάλογο, ή Περί μυθικής και ιστορικής μεθόδου

Παρουσίαση του βιβλίου της Αφροδίτης Αθανασοπούλου,Επίκουρης Καθηγήτριας Νεοελληνικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου (Τμήμα ΒΝΕΣ), με τίτλο: Ιστορία και Λογοτεχνία σε διάλογο, ή Περί μυθικής και ιστορικής μεθόδου. Μια ανίχνευση στη νεοελληνική ποίηση του 19ου και του...

ΠαιδείαNews ·

Βιβλίο Αφρ. Αθανασοπούλου: Ιστορία και Λογοτεχνία σε διάλογο, ή Περί μυθικής και ιστορικής μεθόδου

ΠαιδείαNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook