15.09.2019

  • Η βιντεοσκόπηση έγινε τον Ιούλιο του 2017 από κρυφή κάμερα, σε έπαυλη του ισπανικού νησιού Ίμπιζα, ενώ στις συζητήσεις συμμετέχει και ο σημερινός Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των Αυστριακών ακροδεξιών, Γιόχαν Γκουντένους.

  • Στο βίντεο, εκπρόσωπος Ρώσου ολιγάρχη αναφέρει στους Αυστριακούς πολιτικούς πως θέλει να επενδύσει στη χώρα 250 εκατομμύρια ευρώ, ως ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

  • Να θυμίσουμε πως στην Αυστρία κυβερνά συνασπισμός του δεξιού Λαϊκού κόμματος, με Καγκελάριο τον Σεμπάστιαν Κουρτς, με το κόμμα των ακροδεξιών (FPO) και Αντικαγκελάριο τον εικονιζόμενο στο βίντεο, Χανς Κρίστιαν Στράχε.

  • Επίσης, της προτείνουν να αγοράσει μεγάλης κυκλοφορίας αυστριακή εφημερίδα, η οποία θα τους βοηθήσει στον προεκλογικό τους αγώνα.

17/05/19 22:05

Βίντεο με τον ακροδεξιό Αυστριακό Αντικαγκελάριο προκαλεί πολιτικό σεισμό στη χώρα

Η βιντεοσκόπηση έγινε τον Ιούλιο του 2017 από κρυφή κάμερα, σε έπαυλη του ισπανικού νησιού Ίμπιζα, ενώ στις συζητήσεις συμμετέχει και ο σημερινός Πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας των Αυστριακών ακροδεξιών, Γιόχαν Γκουντένους. Στο βίντεο, εκπρόσωπος Ρώσου ολιγάρχη αναφέρει...

rikNews ·

Βίντεο με τον ακροδεξιό Αυστριακό Αντικαγκελάριο προκαλεί πολιτικό σεισμό στη χώρα

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook