09.07.2020

  • Η κινεζική Υπηρεσία Διαστήματος έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα βίντεο διάρκειας δώδεκα λεπτών, από την ομαλή προσελήνωση του δορυφόρου και με τρεις χιλιάδες πανοραμικές φωτογραφίες της επιφάνειας αθέατης πλευράς της Σελήνης.

  • Στάληκαν στους επιστήμονες, μέσω δορυφόρου, που βρίσκεται σε τροχιά τετρακοσίων-πενήντα-πέντε χιλιάδων χιλιομέτρων από τη Γή.

  • Οι επιστήμονες άρχισαν ήδη τις πρώτες αναλύσεις από το περιβάλλον της περιοχής, βάσει των χιλιάδων ντοκουμέντων που απέστειλε ο δορυφόρος.

  • Η τοπογραφική κάμερα του σκάφους δίδει λεπτομερή καταγραφή των γεωλογικών μορφών και μέχρι στιγμής η μεταφορά των στοιχείων γίνεται με απόλυτη ομαλότητα, βοηθώντας τους ειδικούς να αρχίσουν τη διαμόρφωση των πρώτων αποτελεσμάτων, μια μακρά διαδικασία.

13/01/19 01:02

Βίντεο και φωτογραφίες με την προσελήνωση του δορυφόρου έδωσε η Κίνα

Η κινεζική Υπηρεσία Διαστήματος έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα βίντεο διάρκειας δώδεκα λεπτών, από την ομαλή προσελήνωση του δορυφόρου   και με τρεις χιλιάδες πανοραμικές φωτογραφίες της επιφάνειας αθέατης πλευράς της Σελήνης. Οι φωτογραφίες λήφθηκαν από την κάμερα του ρομποτικού...

rikNews ·

Βίντεο και φωτογραφίες με την προσελήνωση του δορυφόρου έδωσε η Κίνα

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook