25.09.2020

  • Σήμερα δε θα ενημερώσω απλά τους ομολόγους μου για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, θα ζητήσω και είμαι σίγουρος ότι θα λάβω την έμπρακτη στήριξη τους απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα, δήλωσε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας.

  • Το δήθεν μνημόνιο κατανόησης μεταξύ Λιβύης και Τουρκίας είναι άκυρο, παραβιάζει κατάφωρα τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας και δεν παράγει κανένα έννομο αποτέλεσμα, σημείωσε.

  • Η Ευρώπη υψώνει διπλωματικά τείχη απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα και σε όλη αυτή τη διαδικασία, η χώρα μας δεν είναι μόνη της, έχει πολύ ισχυρούς συμμάχους, ανέφερε ο Κ. Μητσοτάκης.

  • Πορευόμαστε με ψυχραιμία με αυτοπεποίθηση, αλλά κυρίως με σχέδιο και με τη βεβαιότητα ότι ενωμένος ο ελληνικός λαός στηρίζει τις πρωτοβουλίες μας, κατέληξε ο Πρωθυπουργός.

12/12/19 19:03

Βέβαιος για τη στήριξη των Ευρωπαίων ο Μητσοτάκης

"Σήμερα δε θα ενημερώσω απλά τους ομολόγους μου για τις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, θα ζητήσω και είμαι σίγουρος ότι θα λάβω την έμπρακτη στήριξη τους απέναντι στην τουρκική προκλητικότητα", δήλωσε ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας. "Το δήθεν μνημόνιο κατανόησης μεταξύ...

rikNews ·

Βέβαιος για τη στήριξη των Ευρωπαίων ο Μητσοτάκης

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook