16.09.2019

  • Στραγγίζουμε τον κιμά σόγιας και τον ρίχνουμε στην κατσαρόλα, ανακατεύοντας μέχρι να εξατμιστούν τα πολλά υγρά.

  • Σε ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πράσο για 4-5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

  • Σβήνουμε με το κρασί, περιμένουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ και προσθέτουμε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

  • Στο τέλος του μαγειρέματος, αν θέλουμε προσθέτουμε τη διατροφική μαγιά και ανακατεύουμε να ενσωματωθεί στη σάλτσα.

01/08/19 16:39

Vegan μακαρονάδα με κοκκινιστό κιμά

Βάζουμε σε μπολ τον κιμά σόγιας και τον περιχύνουμε με το καυτό νερό. Αφήνουμε να μουλιάσει για 10 λεπτά. Σε ρηχή κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το πράσο για 4-5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε το σκόρδο, το ξύλο κανέλας και τα...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook