23.01.2020

  • Προσθέτουµε τα χτυπηµένα αυγά και το κρύο βούτυρο και λίγο λίγο το γάλα, ανακατεύοντας µε σύρµα µέχρι ο χυλός να γίνει λείος.

  • Σκεπάζουµε το µείγµα και το αφήνουµε να σταθεί για 1 ώρα στο ψυγείο.

  • Ζεσταίνουµε ένα αντικολλητικό τηγάνι και βάζουμε ένα μικρό κοµµάτι βούτυρο.

  • Ψήνουµε για περίπου 30 δευτερόλεπτα την κάθε κρέπα.

29/11/19 12:41

Βασική συνταγή για κρέπες

Κοσκινίζουµε το αλεύρι και το βάζουμε σε µπολ. Προσθέτουµε το αλάτι και τη ζάχαρη κι ανακατεύουμε. Προσθέτουµε τα χτυπηµένα αυγά και το κρύο βούτυρο και λίγο λίγο το γάλα, ανακατεύοντας µε σύρµα µέχρι ο χυλός να γίνει λείος. Σκεπάζουµε το µείγµα και το αφήνουµε να σταθεί...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook