26.01.2020

  • Ζητάμε από την ψαραγορά μας Blue Island, η τσιπούρα μας να καθαριστεί και εσωτερικά.

  • Παίρνουμε ένα ταψάκι βαρύ, το πιο βαρύ που έχουμε και βάζουμε την τσιπούρα.

  • Αλατίζουμε με χοντρό αλάτι, στις δύο πλευρές και στην κοιλιά.

  • Κόβουμε το λεμόνι σε φετούλες και καλύπτουμε την τσιπούρα με τα κλωνάρια δεντρολίβανο, τη δάφνη και το λεμόνι.

13/12/19 17:24

Τσιπούρα με δεντρολίβανο

Ζητάμε από την ψαραγορά μας Blue Island, η τσιπούρα μας να καθαριστεί και εσωτερικά. Ζεσταίνουμε τον φούρνο στους 240 °C. Παίρνουμε ένα ταψάκι βαρύ, το πιο βαρύ που έχουμε και βάζουμε την τσιπούρα. Αλατίζουμε  με χοντρό αλάτι, στις δύο πλευρές και στην κοιλιά. Ρίχνουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook