27.02.2020

  • Προμηθευόμαστε τις τσιπούρες μας από την ψαραγορά μας Blue Island, καθαρισμένες.

  • Μαρινάρουμε τις τσιπούρες με το αλάτι, τον χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο.

  • Εν τω μεταξύ, ετοιμάζουμε τη σάλτσα ως εξής: Βάζουμε το κρασί, το κρεμμύδι και το αλάτι να βράσουν, προσθέτουμε την κρέμα, βράζουμε για 5 λεπτά και προσθέτουμε το βούτυρο.

  • Αφήνουμε να δέσει λίγο, προσθέτουμε το μαϊντανό και χτυπάμε στο μπλέντερ.

21/01/20 16:20

Τσιπούρα Blue Island ψητή με σάλτσα μαϊντανού και βουτύρου

Προμηθευόμαστε τις τσιπούρες μας από την ψαραγορά μας Blue Island, καθαρισμένες. Μαρινάρουμε τις τσιπούρες με το αλάτι, τον χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά. Εν τω μεταξύ, ετοιμάζουμε τη σάλτσα ως εξής: Βάζουμε το κρασί, το κρεμμύδι...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook