15.12.2019

  • Το εφετινό τρόπαιο του Europa League έχει κοινά στοιχεία με εκείνο του Champions League αλλά και ιδιαίτερο –αν όχι περισσότερο- ενδιαφέρον για εμάς τους Έλληνες.

  • Ο Σωκράτης με τις ευχές όλων των Ελλήνων (εκτός εκείνων που υποστηρίζουν την Τσέλσι) θα προσπαθήσει να κατακτήσει το τρόπαιο και να γίνει ο πρώτος Έλληνας που φτάνει στην κατάκτηση μιας μεγάλης διασυλλογικής ευρωπαϊκής κούπας.

  • Κάτι που φάνηκε και από τη χθεσινή παράλογη επιλογή του Ιταλού να αποχωρήσει από την προπόνηση όταν είδε τους Νταβίντ Λουίζ και Γκονσάλο Ιγκουαϊν να αρπάζονται στην προπόνηση.

  • Και εάν στους κανονιέρηδες μπορούν να είναι ικανοποιημένοι για την επιλογή τους στην Τσέλσι μάλλον δεν κάνουν το ίδιο για τον Μαουρίτσιο Σάρι παρά την πρόκριση σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι.

03/07/19 18:34

Τσέλσι – Άρσεναλ: Λονδρέζικη μάχη στο αφιλόξενο Μπακού!

Δεν έχει μόνο τα… αυτιά του! Το εφετινό τρόπαιο του Europa League έχει κοινά στοιχεία με εκείνο του Champions League αλλά και ιδιαίτερο –αν όχι περισσότερο- ενδιαφέρον για εμάς τους Έλληνες. Τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός και αρχηγός της Εθνικής...

Omonoia365.com ·

Τσέλσι – Άρσεναλ: Λονδρέζικη μάχη στο αφιλόξενο Μπακού!

Omonoia365.com

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook