12.08.2020

  • Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου ανέφερε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών από τυχόν άνοιγμα της κλειστής πόλης υπό Τουρκοκυπριακή διοίκηση, καθώς σημασία έχει η επανάκτηση του δικαιώματος χρήσης των ατόμων.

  • Φυσικό Αέριο​ Σε ότι αφορά το φυσικό αέριο, ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών απέρριψε την νέα πρόταση του Προέδρου Αναστασιάδη, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία πτυχή η οποία θα μπορούσε να γίνει αποδεκτή.

  • Αλλωστε, πρόσθεσε, πολλοί Ελληνοκύπριοι ζητούν το δικαίωμα χρήσης, προσφεύγοντας στην επιτροπή ακίνητης περιουσίας, παρά τις ενστάσεις, οπως είπε, της Ελληνοκυπριακής ηγεσίας.

  • Ισχυρίστηκε ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απορρίπτει την Τουρκοκυπριακή πρόταση γιατί επιδιώκει αναγνώριση από την Τουρκία, κάτι το οποίο αποτελεί ανέφικτο στόχο.

15/09/19 10:47

Tσαβούσογλου για Βαρώσια: Σημασία έχει το δικαίωμα χρήσης

Σε συνέντευξη στην εφημερίδα 'Καθημερινή', μετά την παράνομη επίσκεψη του στην περίκλειστή πόλη, ο κύριος Τσαβούσογλου ανέφερε ότι αφού γίνουν οι απαραίτητες διεργασίες επί του Τουρκοκυπριακού σχεδίου για το Βαρώσι, θα ανακοινωθεί και στην κοινή γνώμη. Η περιοχή, πρόσθεσε,...

rikNews ·

Tσαβούσογλου για Βαρώσια: Σημασία έχει το δικαίωμα χρήσης

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook