30.03.2020

  • Το Hadassah University Hospital στα Ιεροσόλυμα είναι κορυφαίο ιατρικό και νοσηλευτικό ίδρυμα στο Ισραήλ, το οποίο για παραπάνω από 100 χρόνια, χτίζει τα θεμέλια και καθορίζει τα πρότυπα του μοντέρνου συστήματος υγείας της χώρας.

  • Το πιο σύγχρονο από τα δύο είναι το επονομαζόμενο Zeego, το οποίο επιτρέπει την τρισδιάστατη απεικόνιση καθώς ο χειρουργός πραγματοποιεί τη χειρουργική επέμβαση.

  • H εταιρεία iMER (International Medical Evaluation and Referral) αποτελεί έναν παγκοσμίου εμβέλειας πάροχο Ιατρικών Υπηρεσιών.

  • Είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Hadassah σε Κύπρο και Ελλάδα, προσφέροντας μοναδικές θεραπείες στα πλέον εξειδικευμένα και προηγμένα τεχνολογικά ιατρικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, από επιστήμονες πρωτοπόρους στην ειδικότητά τους.

11/03/20 10:56

Τρισδιάστατη απεικόνιση στη διάρκεια επέμβασης

Στο συγκεκριμένο χειρουργείο χρησιμοποιούνται δύο ρομπότ. Το πιο σύγχρονο από τα δύο είναι το επονομαζόμενο Zeego, το οποίο επιτρέπει την τρισδιάστατη απεικόνιση καθώς ο χειρουργός πραγματοποιεί τη χειρουργική επέμβαση. Με αυτό τον τρόπο, ο χειρουργός γνωρίζει, σε πραγματικό...

rikNews ·

Τρισδιάστατη απεικόνιση στη διάρκεια επέμβασης

rikNews

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook