27.09.2020

  • Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συντονισμένης επιχείρησης προέκυψαν 39 τροχαίες καταγγελίες από τις οποίες οι 13 αφορούν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης στην Πάφο και την Πόλη Χρυσοχούς.

  • Συγκεκριμένα καταγγέλθηκαν 18 καταστηματάρχες, 9 στην Πόλη Χρυσοχούς και 9 στην Πάφο επειδή δεν τηρούσαν τα διατάγματα του περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

  • Για άλλους έξι ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής θα σχηματιστεί φάκελος και θα οδηγηθούν στο Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, επειδή όπως διαπιστώθηκε από τους ελέγχους λειτουργούσαν τα καταστήματα τους χωρίς την προβλεπόμενη άδεια λειτουργίας.

  • Εκδόθηκαν εξώδικα 500 ευρώ στον καθένα εκτός από δυο περιπτώσεις που τα εξώδικα που εκδόθηκαν ήταν των 1000 ευρώ αφού διαπιστώθηκε ότι υπήρξε επανάληψη της παράβασης.

15/08/20 21:33

Τριάντα εννιά καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις στην Πάφο

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κατά τη διάρκεια της χθεσινής συντονισμένης επιχείρησης προέκυψαν 39 τροχαίες καταγγελίες από τις οποίες οι 13 αφορούν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης στην Πάφο και την Πόλη Χρυσοχούς. Επίσης καταγγέλθηκαν συνολικά 24 ιδιοκτήτες καταστημάτων...

rikNews ·

Τριάντα εννιά καταγγελίες για τροχαίες παραβάσεις στην Πάφο

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook