13.08.2020

  • Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, βουλευτές προτίθενται να καλέσουν τον υπουργό Οικονομικών να εκδώσει διατάγματα και να τερματίσει τις υπερχρεώσεις, στο πλαίσιο του νόμου του 2017 για τη συγκρισιμότητα των τελών.

  • Ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών, Άγγελος Βότσης, δήλωσε στο ΡΙΚ ότι η Επιτροπή προτίθεται να στείλει επιστολή στις Τράπεζες, ζητώντας την υιοθέτηση μέτρων επιβράβευσης και όχι τιμωρίας, για όσους χρησιμοποιούν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

  • Θα καλέσουν, επίσης, την Επιτροπή Ανταγωνισμού να παρέμβει και να διερευνήσει το ενδεχόμενο δημιουργίας καρτέλ μεταξύ των Τραπεζών.

  • Σε δηλώσεις στο σταθμό μας, ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Κωνσταντίνος Ηροδότου, ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να παρέμβει ούτε για το ύψος των επιτοκίων, ούτε για τις χρεώσεις των τραπεζών.

10/11/19 09:49

Τράπεζες: Μέτρα κομμάτων για αναστολή αυξήσεων

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, βουλευτές προτίθενται να καλέσουν τον υπουργό Οικονομικών να εκδώσει διατάγματα και να τερματίσει τις υπερχρεώσεις, στο πλαίσιο του νόμου του 2017 για τη συγκρισιμότητα των τελών. Θα καλέσουν, επίσης, την Επιτροπή Ανταγωνισμού να παρέμβει...

rikNews ·

Τράπεζες: Μέτρα κομμάτων για αναστολή αυξήσεων

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook