03.07.2020

  • Κατά τη συνομιλία αυτή ο Αμερικανός πρόεδρος πρότεινε να βοηθήσει τη Ρωσία για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών στη Σιβηρία, διευκρινίζει το Κρεμλίνο στην ανακοίνωσή του, η οποία δόθηκε στη δημοσιότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

  • Οι δύο ηγέτες είχαν τηλεφωνική συνομιλία χθες Τετάρτη το βράδυ κατόπιν αμερικανικής πρωτοβουλίας, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

  • Από την πλευρά του ο Ρώσος πρόεδρος εξέφρασε την ειλικρινή ευγνωμοσύνη του για την ευγενική αυτή στάση και την πρόταση αυτή βοήθειας και υποστήριξης, προσθέτει το Κρεμλίνο.

  • Συνολικά σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, χθες εξακολουθούσαν να μαίνονται οι καταστροφικές πυρκαγιές σε μια έκταση λίγο μικρότερη από αυτήν του Βελγίου, κυρίως σε τεράστιες περιοχές της Γιακουτίας, του Κρασνογιάρσκ και του Ιρκούτσκ.

01/08/19 12:57

Τραμπ: Πρόταση στον Πούτιν για βοήθεια για τις πυρκαγιές

Οι δύο ηγέτες είχαν τηλεφωνική συνομιλία χθες Τετάρτη το βράδυ "κατόπιν αμερικανικής πρωτοβουλίας", σύμφωνα με την ανακοίνωση. Κατά τη συνομιλία αυτή "ο Αμερικανός πρόεδρος πρότεινε να βοηθήσει τη Ρωσία για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών στη Σιβηρία", διευκρινίζει το Κρεμλίνο...

rikNews ·

Τραμπ: Πρόταση στον Πούτιν για βοήθεια για τις πυρκαγιές

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook