30.10.2020

  • Για τη ζύμη: Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι, τη μαγειρική σόδα και το ηλιέλαιο και τα ανακατεύουμε με το χέρι μέχρι να γίνει ένα μείγμα σαν ψίχουλα.

  • Την πλάθουμε σε μια μπάλα, την τυλίγουμε με μεμβράνη και την αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30-60 λεπτά να ξεκουραστεί.

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα Αφού περάσουν τα 30-60 λεπτά, πασπαλίζουμε με κορν φλάουερ τον πάγκο ή το τραπέζι μας, και κόβουμε τη ζύμη σε 4 ίσα κομμάτια.

  • Για τη γέμιση: Εν τω μεταξύ, ετοιμάζουμε τη γέμιση ανακατεύοντας με ένα κουτάλι όλα τα υλικά.

15/01/20 10:25

Τραγανή στριφτή κολοκυθόπιτα

Για τη ζύμη: Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι, τη μαγειρική σόδα και το ηλιέλαιο και τα ανακατεύουμε με το χέρι μέχρι να γίνει ένα μείγμα σαν ψίχουλα. Ακολούθως, κάνουμε μια λακουβίτσα στο κέντρο και ρίχνουμε μέσα το ξύδι και τη ζάχαρη κρυσταλλική και ζυμώνουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook