26.09.2020

  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C στον αέρα Θερμαίνουμε 2 λίτρα νερό σε μεγάλη κατσαρόλα σε υψηλή θερμοκρασία μέχρι βρασμού.

  • Βράζουμε για 10 με 12 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και να μη βρίσκουμε αντίσταση όταν τις τρυπήσουμε με πιρούνι.

  • Μαγειρεύουμε, ανακατεύοντας και ανακινώντας συνεχώς, μέχρι το σκόρδο να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα, περίπου 3 λεπτά.

  • Ψήνουμε για 30-40 λεπτά Χρησιμοποιώντας μια μεταλλική σπάτουλα ανακινούμε το ταψί κάθε 10 λεπτά ώστε οι πατάτες να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.

27/01/20 11:16

Τραγανές πατάτες φούρνου

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220°C στον αέρα Θερμαίνουμε 2 λίτρα νερό σε  μεγάλη κατσαρόλα σε υψηλή θερμοκρασία μέχρι βρασμού. Προσθέτουμε αλάτι , μαγειρική σόδα  και τις πατάτες και ανακατεύουμε. Βράζουμε για 10 με 12 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και να μη βρίσκουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook