08.12.2019

  • Ζητάμε από την ψαραγορά μας Blue Island, τα καλαμάρια μας να καθαριστούν και να κοπούν σε ροδέλες.

  • Αν έχουμε θερμόμετρο, ηθερμοκρασίαπρέπει να είναι γύρω στους 185-190 βαθμούς oC.

  • Μπορούμε να τα βάλουμε σε δοχείο που κλείνει ή σε πλαστική σακούλα τροφίμων και να τα κουνήσουμε να ανακατευτούν με το αλεύρι.

  • Τα ρίχνουμε γρήγορα στο καυτό λάδι, φροντίζοντας την ώρα που πέφτουν να χωρίσουν μεταξύτους.Ναμηνπέσουν ενωμένακαικολλημένα.

08/10/19 14:34

Τραγανά Καλαμαράκια Blue Island τηγανητά

Ζητάμε από την ψαραγορά μας Blue Island, τα καλαμάρια μας να καθαριστούν και να κοπούν σε ροδέλες. Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Αν έχουμε  θερμόμετρο, η θερμοκρασία πρέπει να είναι γύρω στους 185-190 βαθμούς oC. Σε ένα μπολ, βάζουμε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook