28.02.2020

  • Υπό το φως και των νέων προκλήσεων, ο Ντόναλντ Τουσκ επαναβεβαιώνει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι δίπλα στην Λευκωσία και την στηρίζει.

  • Τη συνάντηση με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, απασχόλησε και η δραματική κατάσταση στη Συρία, με τον κύριο Τουσκ να τονίζει ότι οι μονομερείς στρατιωτικές ενέργειες της Τουρκίας προκαλούν μεγάλη ανησυχία και πρέπει να σταματήσουν.

  • Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου δήλωσε παράλληλα ότι η Άγκυρα πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τους πρόσφυγες ως όπλο για εκβιασμό, χαρακτηρίζοντας τις χθεσινές απειλές του Ταγιπ Ερντογαν απαράδεκτες και άτοπες.

  • Κάλεσε, τέλος, την Τουρκία να τερματίσει τις παράνομες ενέργειες, οι οποίος όπως είπε υπονομεύουν τις προσπάθειες επανέναρξης των συνομιλιών.

11/10/19 19:46

Τουσκ: Η Τουρκία να σταματήσει τις ενέργειες στην ΑΟΖ

Μιλώντας μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο κύριος Τουσκ υπενθύμισε ότι το Συμβούλιο έχει καταδικάσει με πολύ ισχυρό τρόπο τις παράνομες δραστηριότητες της Τουρκίας. Υπό το φως και των νέων προκλήσεων, ο Ντόναλντ Τουσκ επαναβεβαιώνει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση...

rikNews ·

Τουσκ: Η Τουρκία να σταματήσει τις ενέργειες στην ΑΟΖ

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook