29.06.2022

  • 159 άτομα που αρνήθηκαν να τερματίσουν διαδήλωση μπροστά στην πανεπιστημιούπολη (...) και περικύκλωσαν το πρυτανείο τέθηκαν υπό κράτηση, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες του κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης.

  • Όταν έγινε η επέμβαση σημειώθηκαν αψιμαχίες, με διαδηλωτές να φωνάζουν συνθήματα όπως έξω η αστυνομία, και τα πανεπιστήμια είναι δικά μας.

  • Ο επίμαχος πίνακας κρεμάστηκε την Παρασκευή μπροστά στο γραφείου του πρύτανη του Πανεπιστημίου του Βοσπόρου (Boğaziçi Üniversitesi) που διορίστηκε από τον Ερντογάν.

  • Νωρίτερα χθες, προσήχθησαν δεκάδες φοιτητές, που είχαν συγκεντρωθεί μπροστά στην πανεπιστημιούπολη για να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους για τον διορισμό του πρύτανη και την αλληλεγγύη τους στους συλληφθέντες συμφοιτητές τους.

02/02/21 07:23

Τουρκία: Σύλληψη 159 φοιτητών - Ζητούν την παραίτηση του νέου πρύτανη του Πανεπ. του Βοσπόρου

«159 άτομα που αρνήθηκαν να τερματίσουν διαδήλωση μπροστά στην πανεπιστημιούπολη (...) και περικύκλωσαν το πρυτανείο τέθηκαν υπό κράτηση», ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες του κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης. Βίντεο που καταγράφουν τη βίαιη επέμβαση των δυνάμεων επιβολής της τάξης...

rikNews ·

Τουρκία: Σύλληψη 159 φοιτητών - Ζητούν την παραίτηση του νέου πρύτανη του Πανεπ. του Βοσπόρου

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook