17.08.2022

  • Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ονούφριος Κουλλάς απηύθυνε έκκληση προς όλα τα κόμματα να υπερψηφίσουν τον προϋπολογισμό για το καλό του τόπου, δεδομένου ότι υιοθετήθηκε η πλειονότητα των εισηγήσεών τους.

  • Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου ανέφερε ότι ο αναθεωρημένος προϋπολογισμός δεν άλλαξε ούτε στην φιλοσοφία του, ούτε και στις προβλέψεις του, για να προσθέσει ότι περιλαμβάνει πολλά ΘΑ και πολλά αναξιόπιστα Δεσμεύομαι.

  • Ο Άγγελος Βότσης, εκ μέρους της Συμμαχίας Δημοκρατικών Δυνάμεων, είπε πως ο προϋπολογισμός έπρεπε να ψηφιστεί χθες, ώστε να αποφευχθούν αρνητικές εξελίξεις.

  • Η εκπρόσωπος της ΕΔΕΚ Έλενα Λυμπουρή, ανέφερε ότι το κόμμα θα λάβει τη απόφασή του, αφού πρώτα λάβει απαντήσεις σε σειρά ερωτημάτων, όπως η κατώτατη σύνταξη.

15/01/21 16:13

Τοποθετήσεις κομμάτων για τον αναθεωρημένο Κρατικό Προϋπολογισμό

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ονούφριος Κουλλάς απηύθυνε έκκληση προς όλα τα κόμματα να υπερψηφίσουν τον προϋπολογισμό για το καλό του τόπου, δεδομένου ότι υιοθετήθηκε η πλειονότητα των εισηγήσεών τους. Ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου ανέφερε ότι ο αναθεωρημένος προϋπολογισμός...

rikNews ·

Τοποθετήσεις κομμάτων για τον αναθεωρημένο Κρατικό Προϋπολογισμό

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook