07.03.2021

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

  • Ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, είπε ότι το Κίνημα θέλει επικαιροποιημένη λίστα, η οποία εκτός από την δημοσιοποίηση της να δοθεί στη Νομική Υπηρεσία για να διαπιστωθεί εάν υπήρχαν σκοπιμότητες στη σύνταξή της.

  • Λαμβάνοντας τον λόγο, όλοι οι αρχηγοί ή εκπρόσωποι κομμάτων, πλην του Προέδρου του ΔΗΣΥ και του Προέδρου της ΕΔΕΚ, ξεκαθάρισαν τη θέση τους υπέρ της δημοσιοποίησης της λίστας.

  • Εκ μέρους της Συμμαχίας Πολιτών, ο Γιώργος Λιλλήκας, είπε ότι πλέον η κοινωνία έχει απηυδήσει και δεν μιλά για λίστες αλλά για ληστές.

  • Παράλληλα, τόνισε, ότι η Βουλή πρέπει να σταθμίσει την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της ιδιωτικής ζωής.

28/01/21 22:16

Τοποθετήσεις εκ μέρους των κομμάτων στη Βουλή για τη λίστα Γιωρκάτζη

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, μιλώντας από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής, τόνισε ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, δεν έχει απαντήσει ούτε μια φορά στην ερώτηση σε ποια άλλη χώρα, το δικηγορικό γραφείο του Προέδρου υποβάλλει αιτήσεις στο Υπουργικό, το...

rikNews ·

Τοποθετήσεις εκ μέρους των κομμάτων στη Βουλή για τη λίστα Γιωρκάτζη

rikNews

Πράσινο φως από τη Βουλή για δημοσιοποίηση της λίστας Γιωρκάτζη

Υπέρ της δημοσιοποίησης της Λίστας τάχθηκαν 47 βουλευτές, εναντίον ένας, ενώ οι τρεις βουλευτές της ΕΔΕΚ τήρησαν αποχή. Η λίστα θα δημοσιοποιηθεί αυτούσια, όπως κατατέθηκε από την τέως Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας, Χρυστάλλα Γιωρκάτζη, χωρίς παρέμβαση και διόρθωση...

rikNews ·

Πράσινο φως από τη Βουλή για δημοσιοποίηση της λίστας Γιωρκάτζη

rikNews

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook