06.12.2019

  • Ζητάμε από τη ψαραγορά μας Blue Island ο τόνος μας να φιλεταριστεί Κόβουμε τα λαχανικά και τις πατάτες σε ένα μπολ όπως απαιτεί η συνταγή και τα αλατοπιπερώνουμε.

  • Τοποθετούμε το ψάρι πάνω στο στρώμα των λαχανικών και το καλύπτουμε με τα υπόλοιπα λαχανικά.

  • Ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200°C, στις αντιστάσεις, για 1 ώρα περίπου, έως ότου ροδίσει και μείνει με το λάδι του.

  • Σε μακρόστενο ταψάκι ή πυρίμαχο σκεύος, στρώνουμε τα μισά κομμένα λαχανικά.

23/10/19 15:12

Τόνος Blue Island στο φούρνο με λαχανικά

Ζητάμε από τη ψαραγορά μας Blue Island ο τόνος μας να φιλεταριστεί Κόβουμε τα λαχανικά και τις πατάτες σε ένα μπολ όπως απαιτεί η συνταγή και τα αλατοπιπερώνουμε. Πλένουμε το φιλέτο μας και το αλατοπιπερώνουμε. Σε μακρόστενο ταψάκι ή πυρίμαχο σκεύος, στρώνουμε τα μισά...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook