28.09.2020

  • Ζητάμε από την ψαραγορά μας Blue Island, να τεμαχίσουν τον φρέσκο τόνο μας σε φέτες.

  • Παράλληλα, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170° C. Σε ένα ταψί βάζουμε τις πατάτες, τη δάφνη, το δεντρολίβανο, 2 κουταλιέςμουστάρδα με μέλι, το λεμόνι, το ελαιόλαδο, νερό, αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε καλά.

  • Αποσύρουμε το ταψί από το φούρνο, τοποθετούμε το ψάρι πάνω από τις πατάτες, αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για περίπου άλλα 15 λεπτά, μέχρι να ψηθεί και το ψάρι και να αναμειχθούν τα αρώματα.

08/01/20 15:41

Τόνος Blue Island με μουστάρδα και μέλι

Ζητάμε από την ψαραγορά μας Blue Island, να τεμαχίσουν τον φρέσκο τόνο μας σε φέτες. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε τις 2 κουτ. σούπας λάδι, σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το ψάρι (σε δόσεις, αν δεν χωράνε όλες οι φέτες στο τηγάνι) για περίπου 1 - 2 λεπτά από κάθε...

Sigmalive Cooking ·

Σχετικά Θέματα

×
Ακολουθήστε το Palo στο Facebook